Make your own free website on Tripod.com

 

 

 

JACUZZI JE SAMO JEDAN!

 

*GEA CO  ima ekskluzivno pravo uvoza i distribucije hidromasaznih kada i kabina fabrike Jacuzzi. Osim primeraka izlozenih u salonu, apsolutno svaki proizvod iz kataloga se može naruciti.

 

ZAŠTO JE JACUZZI JEDINSTVEN?

Onaj ko misli da je masaza Jacuzzi samo jedna vesto smisljena igra mehurica od vazduha i vode, vrlo je daleko od realnosti koja je sacinjena od tehnologije i dizajna na najvisem nivou. Vec vise od 40 godina Jacuzzi radi sledeci svoju prvobitnu ideju, ideju koju svi imitiraju, ali koju niko ne nadmasuje, uz stalni evolutivni proces koji je proizveo više od 25 internacionalnih patenata.

Mlaznice su postavljene tako da deluju bas na one delove tela kojima je to najviše potrebno: krsta, noge, slabine, uz masazu koja nikad nije direktna, vec je malo iskosena (jer direktno i jako dejstvo mlaza može usporiti perifernu cirkulaciju, što je kontra efekat).

Jacina mlaza je proracunata tako da stimulise i prijatno tonificira tkiva. Naravno, svako može sam da menja i modifikuje jacinu masaze.

 

SPAZIA 

170x70/75x57h 170x75/80x57 h

Vesto osmisljen dizajn sa prednjim panelom koji doprinosi unutrasnjosti; nagnut ledjni naslon i anatomski naslon za glavu.

CETRA

130x130x55 h

Ugaona kada prostranih dimenzija, sa 5 mlaznica, podnozjem i sirokim sedistem.

AULICA TWIN

160/165x90/100xx213 h

Ugaona kada AULICA je proizvod najnovijeg dizajna uz maksimalno koriscenje prostora. Na kadi je konstriisan prostor za tus; stub sa svim funkcijama polazi sa ivica kade i na njega se oslanja citava struktura kabine sa velikim sigurnosnim, kristalnim staklima.

J DREAM FLEXA 100

100x80x214/228 h

Tus kabina koja nudi sve moguce funkcije na tako uzanom prostoru: obican tus, tus vodopad, vertikalna i ledjna masaza, rototus, naizmenicno vruc i hladan tus, tursko kupatilo, radio HI-FI.

GEMINI

180x57 h

Okrugla ugradna kada precnika 180 cm, za dve osobe, dvostruko punjenje, dvostruka ledjna masaza sa dva reda mlaznica...

JANUS  

180x90x60 h

Veoma vesto osmisljena hidromasazna kada, sa dva naslona, dve rucice, dva reda hidromasaznih maznica; sve, sjajno ukomponovano u tako mali prostor.

  

Copyright 2000 GEA CO, BEOGRAD

Last modified: 09/25/01